Den matek se blíží!

visibility231 Views comment0 comments list In: TRENDY

Den matek je svátek na počest mateřství, který se v různých podobách slaví po celém světě. Hodně  zemí slaví Den matek druhou květnovou neděli, tento rok připadá na 14 května. Ale například v Mexiku a mnoha částech Latinské Ameriky se Den matek slaví každý rok 10. května. V Thajsku se slaví 12. srpna, v den narozenin současné královny.

Kdyby záleželo na nás, každý den by byl Den matek, takže bychom mohli mít 365 příležitostí udělat něco příjemného pro naše maminky, říct díky za všechno co pro nás dělají, za jejich lásku, trpělivost, upřímnost, moudrost a nejvřelejší objetí.

Naše maminky nedostávají dny volna, ani pěkné platy nebo štědré důchody. Místo toho jejich odměny přicházejí v podobě dětských polibků, náhrdelníků a náramků vyrobených ze sušených bobulí jeřábu či makaronů a uspokojení z toho, že jejich děti vyrůstají šťastné a zdravé.
Asi to není tak špatný nápad v tento den se stavit u maminky,  obejměte maminku navíc nebo jí dejte speciální dárek ke Dni matek.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published
Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota January February March April May June July August September October November December