Den Otců 2023 na TAMINA!

visibility408 Views comment0 comments list In: TRENDY

        Pro hodně z nás táta znamená celý svět. A navzdory všem feministickým hnutím nikdy nebudeme podceňovat roli, kterou má otec v životě a rozvoji dítěte.
       Den otců připadá na třetí červnovou neděli, letos tedy na 18. června.
Tradici oslavy otců založila Američanka Sonora Smart Doddová. A není divu, vždyť Sára byla jedním ze šesti dětí, které vychoval ovdovělý tatínek. Úplně první oslava Dne otců se konala v americkém městečku Spokane  19 června 1910.

       Den otců se u nás slaví ojediněle, ale postupně získává na oblibě. Je to skvělá příležitost poděkovat našim tatínkům, strávit společně čas, třeba podniknut malý výlet a věnovat malý dáreček. 

 

       Darovat něco co udělá tatínkovi radost není snadné. A zřejmě  květináč s orchidejí nebo kytice, které dostaly naši maminky na Den matek, darovat tatínkovi nebudeme. Ale kvalitní tričko vždy se hodí a určitě potěší  tatínka. Vyberte si trička s motivem podle zájmu Vašeho tatínka. Máme trička pro milovníky zvířat, hudby,  pro cyklisti, zahrádkáři, motorkáři, rybáře, milovníky turistiky, kempováni …

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published
Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota January February March April May June July August September October November December