TAMINA - kolekce triček Live by the Sun Love by the Moon / Žij podle slunce miluj podle měsíce

visibility173 Views comment0 comments list In: TRENDY

Jste připravení na léto? Udělali jste pořádek v šatníku a potřebujete nové kousky, které váš šatník rozšíří a osvěží? Inspirujte se naši kolekcí triček s motivem Live by the Sun Love by the Moon!

Co vlastně tato fráze znamená?

Live by The Sun Love by The Moon je poetická fráze, která znamená žít vyrovnaný život.
Tato fráze povzbuzuje lidi, aby tvrdě pracovali během dne a užívali si ovoce své práce v noci, aby si udělali čas na lásku, vztah a péči o sebe.
Slunce představuje produktivitu, akci a den. Žít podle slunce znamená být organizován, logicky myslet a dodržovat pravidla.
Měsic představuje emoce, reflexe a noc.
Milovat podle měsíce znamená proniknout do vašich emocí a přijmout je. Místo toho, aby spoléhat pouze na rozum, milovat podle měsíce znamená nechat vaše emoce provést vás životem.

Nemůžete se chovat v profesním a soukromém životě stejně, řešení konfliktů ve vztazích a konfliktů v práci potřebují úplně odlišné přístupy. Pokud se pokusíte spravovat své osobní i profesionální vztahy se stejnými strategiemi, selžete v obou případech.
Vaše láska není obchodní záležitost a vaše obchodní jednání nejsou o emocích ani o starostech o pocity ostatních partnerů.

Naučit se přizpůsobit vaše chování podle toho, co vyžadují podmínky, je způsob, jak najít v životě největší uspokojení. Žijte podle Slunce a milujete podle Měsíce!

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published
Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota January February March April May June July August September October November December